Wednesday, May 20, 2009

percutian paling best.pak hang la

tanggal 26 april 2009.bermulalah cuti semestar setelah 4 bulan berpenat lelah pergi ke kelas dan bangun pagi.untuk sebulan xde la nk bangun pagi ke nk mandi pagi ke.benci aku
suka la tu pijan x payah bangun awal2.

ye2 mmg aku suka.tp kalau kat rumah mcm cibai je bosan, best apa haha.
bukan aku x lepak.kalau bole hari2 nk lepak.tp apakan daya.tugas aku apabila sekembalinya dirumah iaitu untuk menjaga anak2 buah yang nakalnya aku je yg tahu.haish.xpe2 aku ikhlas.
jgn risau mama.haha.nk bodek je keje aku.

mcm biasa bila dirumah tugas di waktu tgh hari ialah melayan perut tercinta.
serious.aku sayang perut aku.bak kata tomok bukan nama sebenar...hang ni hidup untuk makan ka setan.haha pedih gila ayat tu.fine.aku xnk kawan kau.cibai haha

erm apa lagi aktiviti di waktu cuti ni.hah tidak ketinggalan menghisap shisha adalah kewajiban puteri,anis dan pijan.terasa berdosa jugak kadang2.tp x salahkan dari aku amik ganja haha
cita-cita di waktu ni ialah mengecikkan perut.fine aku tau la perut aku mcm tayar
at least ada jgk niat kan haha.terima kasih kepada sesiapa yg dengki dgn perut aku 

kini hanya tinggal berapa hari je nk menghabiskan sisa2 cuti ni.huyeee
sem baru nk bermula.impian utama nk ngorat junior.boleh kan.

p/s:aku nk kecikkan bontot bole x.haha


Tuesday, May 5, 2009

selamat bretunang olan





                                                   
                                                          cincin pertunangan cantik bersinar                                                       

                                                     
                                                    gubahan bungaan tanda kasih sayang untuknya


   
                                         barangan manisan pelengkap barang hantaran kepadanya



                                                            pantun berpantun adat melayu kita 


  
                                                  cincin disarung maka termetrailah kepunyaan anda



pantun berkerat2

adat melayu cantik tak terkira
mesti diselama teruna dan dara
majlis pertunangan meriah acaranya
moga sampai ke hari bahgia

selamat bertunang ZAINAZLAN dan NORAINI



kenangan breputik kembali

video


hei sephia
malam ini ku takkan datang
mencoba tuk berpaling sayang dari cintamu
hei sephia
malam ini ku takkan pulang

serious lagu ni mengingatkan cinta2 monyet time sekolah-sekolah dolu2.
lagu ni la jugak menjadi lagu frust menonggeng aku masa tido ke jaga ke.
dulu nk tgk video clip dia mana la tau nk cari celah mana.nk xnk kene beli 
album.dah la mahal.nama pun student.

simpan duit budget2 nk guna untukg dating je.takut sgt nk guna duit belanja 
utk makan.kalau dulu mak suh bwk bekal kalau bole xnk bwk sbb malu.bila 
dah ada pakwe ni nk xnk bwk je la gara2 nk simpan duit belanja utk dating.
si dia pun x kurangnya.tumpang sekaki makan bekal yg aku bwk.romantik 
jugak share bekal makan dekat tangga.

naik bus sama2 lah kegemaran aku.dia akan jaga tempat duduk untuk aku 
kalau aku lambat keluar kelas.dulu bercinta bukan dasar suka je tp sebab 
belajar juga.xmain la nk tgk wayang ke apa ke.aku suka dia sbb dia ketua 
pengawas.dia x mcm budak lain.sikap dia yg gentle buat aku lg terpikat.
plus dia jenis yg cool.mmg cair la aku tgk dia.haha

tp apakan daya.tamat je sekolah rendah tiada jodoh bagi kami.
aku terpaksa pindah meniggalkan dia.wtv happens kau lah kawan yg baik dan teman yg memahami syg.


Monday, April 20, 2009

Tajudin berak tak basuh.aha

rindu pula bila mengenang zaman kegemilangan lampau2 dahulu kala. zaman lepak smpai pagi buta semata2 nak tgk bola smpi nk balik rumah kene panjat pagar. sapa ckp perempuan x tgk bola. ada yg gila bola smpai bredebat bole sampai ke parlimen. bila ckp berdebat psl bola rindu pula dkt jantan ni yg dok bangga dgn liver*ool dia tuh.
mcm biasa la.kalau ada bola baru dok sibuk nk contact blk.

din:
helo.
lama ta dengar berita.
sehat?
life oke?



empunya blog:
aha rindu hang.eceh.
ok je.sihat. life ok la jgk
hang



din:windu aku?
eleh ada agenda ni.
tahu la chelsea menang..grrrgh!

aku life biasa saja cam sos jenama life.
heee =)



empunya blog:
hahahaha.mesti la. dgn hang tau la kan agenda apa je aku ada kan
liverfool sihat kah. aha siot je hang. study ok kah hang


din:
huish!
geram geram!
study?

aku last study darjah enam lepas..
huhu.
hang salah orang ni..


empunya blog:
hang chill ok.aha. erk aku lupa la kau dah keje
silap org nih.maaf2. mkn semut byk sgt nih


din:
aku dah cakap jangan makan semut banyak sangat..
hang degil..
huhu.
hang study oke?


empunya blog:
hang nasihat je tp xhalang xguna jgk kan aha
study ok je.ni tgh dok final.nk baca buku kang buku baca aku blk.
haish


din:
buku takkan mau baca hang.
hang zero hapa pun tadak.
buat penat dia saja..

huhu.
hang makin selim nampak.
rajin puasa ya?


empunya blog:aha buku tu dah bosan dok tgk aku tgk dia je
pak hang la.hang ni nk perli aku kah.
makin naik badan nih.dok mkn je keje.
tgh mlm pun dok syok mkn lg. hebatkan


din:
huhu.
yup! hebat itu anda.
hehe =)
tasabar mau tengok hang sama cam syarifah aini =)


empunya blog:
biasa dah.ahah.ceyt siot je hang kan.
hang pun makin selim aku tgk.
bini x bg makan apa.


din:
aku kan janda..
aku dah cakap..makan semut sikit sikit saja..
huishh!


empunya blog:
hang ni awat.hang igt hang betina ka apa.
duda dah la.haha.lama hang menjanda. bila nk cari baru


din:lama.huhu.
hang punya bf oke?

empunya blog:
erk aku single. hang ni mkn semut byk ni
lupa je keje hang aha


din:
eheee.
tipula gadis sehangat ko tade bf..mustahil.


untuk mengelakkan si owner blog ni perasan,terus dia mengambil keputusan utk tidak mereply dan tido.btw,rindu kau la din.




tajuding yg sedang pura-pura dok baca buku.

Saturday, March 28, 2009

supprise yg macam haram tp best.I LOVE U GUYS






haha.serious xsangka im already 19.i think just yesterday i finished up my spm.
saksikan aksi2 lucah dari mereka di hari jadi nurfarizan zainal yg ke 19

this is my face after they make me almost cried

muka teruja lepas di tenyeh oleh kek haha



muka teruja untuk bergambar


I LOVE U GUYS.





I MISS U BLOG haha

since dah lama tak mencorat coret.ini lah idea terbaru

1) Were you named after anyone?yeah. britney spears haha. anyone know her?

2) When was the last time you cried?just now when i read the love novel.

3) Do you like your handwriting?sometimes when it didnt turn out like a caterpillar dancing under the gleaming shine of moonlight haha.mcm tulisan jawi pun ada kadang2

4) What is your favourite lunch meat?wah ni yg nk tamak haloba.ikan keli msk pedas,tempe, smbl belacan wajib ok haha

5) Do you have kids?aha ada.anak ayam.mmg byk

6) If you were another person, would you like to be friends with you?sape nk kwn dgn saya sila angkat hidung setinggi mungkin.thanx

7) Do you use sarcasm?only when i know it wont backfired me back

8) Do you still have your tonsils?what are u now? a doctor? of course i still have it. ke dah hilang haha

9) Would you bungee jump?HELLL NOOO!!! i'd rather sleep in a coffin for 3 days without food supply rather than throwing myself down the bridge.xsanggup mak haha

10) What is your favourite cereal?usually i only eat fresh air mixed with morning saliva but otherwise i prefer to start my day with kelogs froties with fresh choc. drink haha

11) Do you untie your shoes when you take them off?well it depends, if i dont plan to murder anyone with a shoe laces that day then i'd tie it neatly until it form a beautiful shadeless butterfly.

12) What is your favourite ice–cream?erm ala ice cream yg colour dia rambow2 tu.apa erh nama dia.lupa

13) What is the first thing you notice about people?their smell. sorry if i ran away from u, its not u, its just ur smell.

14) Red or pink?Pink with little extra bitchy as a tone.haha

15) What is the least favourite thing about yourself?want me to write a book about it?

16) Who do you miss the most?someone.his name DIN maybe

17) Do you want everyone to complete this list?this is an irrelevant question that should not be answered by any living soul , regardless how imbecile they are.

18) What colour of trousers and shoes are your wearing? topless, hair tied up neatly with my red scrunchy,lower down covered covered by towel aha

19) What are you listening to right now?the old song from jazz queen.sheila majid.

20) If you were a crayon, what colour would you be?why would i want to be a crayon? i can easily break and pieces of me would be scattered all around.i'd want to be the box that hold on to the entire family of crayon.

21) What is your favourite perfumeBvlgari - rose essentials . this perfume make me feels like a little fairy who had just sprouted out a pair of magical wings and ready to be eaten by an angry dragonfly.

22) The last person you talked to on the phone?zarul mok haha

23) Do you like the person who sent you this?i even like the entire family of his

24) Favourite sports to watch?Football! and also bunch of idiotic boys fapping away their dignity

25) Hair colour?black plus brown. like the color of my skin.haha perasan

26) Eye colour?Black. like the color of my mom's aureola

27) Do you wear contacts?nopes. contacts are for wanna-be.

28) Favourite food?anything that is deletable and wont come out from my mouth again.

28) Scary or happy endings?happy endings. m such a wussy when it comes to unexpectable endings

29) Last movie you watched?cant remember.mkn semut byk sgt.lol

30) What colour of shirt are you wearing?red color.

31) Summer or winter?winter FTW! i hate humid weather. sorry to say la

32) Favourite dessert?ciggy wiggy with zapple

33) Most likely to respond?i dont expect anyone to respond.dah biasa kot

34) Least likely to respond?YOooouuuu

35) What books are you reading?love novel.hahah.jiwang karat

36) What is on your mousepad?unidentified strands of hair from last nite raunchy battle with myself.

37) What did you watch last night?akademi fantasi haha

38) Rolling Stones? Beatles?none.

39) Where is the last country you have been visited?my own dreamlalaland.

40) Do you have a special talent?sleeping too much.at least i have my own talent.haha

41) Where were you born?exactly under my mom's leg.

42) Whose answers are you looking forward to getting back?i dont really effin care.

Wednesday, February 25, 2009

terfikir nk mencorat coret

bangun pagi-pagi siram pokok bunga
pokok bunga melur tanam tepi pantai...

serious teringat lagu ni bila bangun pagi2 dan nk pegi sekolah tadika.
bangun je pagi2 time cuti ni mcm biasa la.selagi x tgh hari jgn harap aku nk mandi.
itulah rutin waktu cuti.korang pun sama je.jgn xnk mengaku.kan kan kan.
bila dah tgh hari mcm biasa la.perut meronta utk menjamah makanan yg enak2.

empunya cerita: mama kita mkn ape tgh hari ni?(smbil tersenyum kambing)
mama: erm kau dah mandi blum?
empunya cerita:mestila belum heee
mama: sbb kau x mandi lagi apa kata aku msk lemak msk cicak.tu nmpk x ade bangkai cicak(smbil menjuih
mulut ke arah cicak yg busuk itu)
empunya cerita: haha xkn kot(muka serious blk)
mama: kau mandi pun x lg igt nk mkn je.

erm dgn selamba badak nya pergi ketoilet dan mandi.xsporting btul mak aku nih